Home> Apps>

HD VISION AL

HD VISION AL

HD VISION AL

By dalip Bali Lifestyle Share to...

4.5/5

My Rating

App Details

Developerdalip Bali

Version3.0

Updated

Size17.04M

Age RatingN/A

Supported LanguagesEnglish

CompatibilityiOS7.0

Description

Televizioni dhe kinemaja jane pasioni juaj, nuk keni mundesi ti kushtoni kohen e duhur, zgjidhja erdhi, kudo dhe kurdo, e mbi te gjitha falas. HD VISION, eshte aplikacion shqiptare per Iphone dhe Ipad qe te lejon te shikosh kanale shqipetare dhe te huaja, te gjitha pa pagese. Super cilesi dhe shpejtesi, te gjitha kanalet HD. Aplikacioni funksionon si IP TV, qe do te thot qe gama e kanalave eshte shume e madhe duke perfshire dhe kanale premium nga platforma me pagese, qe ju ofrohen falas. Gjithashtu aplikacioni ju mundeson te shikoni filma me titra shqip.
HD VISION, i ke te gjitha, i ke me vete.DISCLAIMER

HD VISION AL do not host or upload any media file, links are from the third-party sites that are available on the internet.
If you have any legal issues, contact the hosters of the media files.

All the content distributed is copyright of the third-party sites.

© DIGITALB Sh.A.
© Tring Sh.A

Contact : Dbali.dev@gmail.com

Per cdo gje na shkruani ne faqen tone te fb.
https://www.facebook.com/pages/HD-Vision-Al/259715854220463?ref=hl

...More